Кметът на Луково с последни подробности за убиеца в Нови Искър, ето какво намериха в къщата му

Издирваният за жестокото убийство в Нови Искър 56-годишен Росен Желев Ангелов е напуснал вилата, която обитавал, вчера сутринта около 10 часа. Това коментира пред камерата на Нова телевизия кметът на село Луково Румен Колев по повод огледа на полицията в къщата край селото, който извършиха органите на реда. По думите му този човек не е контактувал с местното население.

„Там видимо е живял човек до 9.30 -10 часа сутринта, вчера е напуснал самата къща“, посочи кметът на селото. Той разкри, че по време на огледа е установено, че в къщата е имало включени електроуреди, компютърът също работил. „Явно човекът, който е живял там, се е уплашил“, посочи още Румен Колев.

Той коментира още, че са се натъкнали на приготвена храна, а стаите били затоплени. „Открихме снимки негови вътре, които също са иззети“, заяви кметът. Колев разказа, че го е виждал преди десетина години. Тогава мъжът е бил издирван за блудство.

Водел е някакви малки момичета там. Но той никога не е живял тук, идва и преспива. Той не е наш жител, не живее тук, няма собствена къща тук“, заяви още кметът на селото.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор