Росен гръмнал първо Неделчо и сина му, а после убил Нанси и Боби пред очите на Кети

Нови подробности изплуваха около бруталното убийство в Нови Искър, което потресе цялата страна. На разпитите близки на Кети разказали, че тя е имала връзка с бивш затворник, с когото се разделя преди четири години, когато се влюбила в 3 години по-младия от нея Неделчо. Последвала раздяла и Кети заживяла с новия си приятел, но Росен не можал да й прости. Роднините разказали, че бившият й любовник я следял и заплашвал, но в същото време се боял от Неделчо. От своя страна, Кети по всякакъв начин във фейсбук се опитвала да покаже, че обича новия си приятел, приема неговия син като свое дете и че дъщеря й Нанси се чувства прекрасно в новото семейство, пише „Труд“.

Предварителните заключения засега са, че убиецът е влязъл в къщата първо в кухнята на първия етаж. Там е застрелял Неделчо и синът му Георги. Използвал е много патрони, за да елиминира двамата силни мъже – Неделчо е с внушителна мускулатура, Георги – също, тъй като е бивш състезател по гребане. Минал е в съседната стая и е убил 72-годишната майка на Кети – Еленка Бурджиева, която лежала в леглото.

Изстрелите не се чували на горния етаж, където били Кети с дъщеря й Нанси и нейния приятел Боби. Там работел телевизор с усилен звук или била пусната музика. Дори и дотам да е достигнал пукот – било е Нова година и вероятно тримата на втория етаж са допуснали, че някой наблизо хвърля пиратки.

Убиецът извлачил труповете на Неделчо и Георги в стаята при бабата, върнал се в кухнята и заключил вратата. Видял, че е стъпил в кръв и оставя отпечатъци по пода. Опитал да избърше пода и обувките си, но явно не е успял, тъй като негов отпечатък бил намерен на стълбите. Появил се изневиделица на втория етаж и още преди Кети да осъзнае какво се случва, застрелял пред очите й Нанси и Боби. Хванал Кети за ръката, малко над лакътя. Там не се опитвал да заличава следите си. Извел Кети от къщата и я качил насила на предната седалка в семейния джип БМВ Х5. Като планинар познавал района около Нови Искър и карал по черния път до местността „Партизанките”, като през цялото време държал Кети на мушка. Когато пристигнали, слязъл и минал откъм нейната страна. Свалил я отново насила. Възможно е в този момент Кети да се опитала да се съпротивлява и тогава да е била застреляна в близост до джипа.

В тъмницата в ранните часове на 1 януари убиецът тръгнал пеша по познатите му пътеки през гората, без да се връща в Нови Искър, а продължил към с. Луково, където разследващите смятат, че неотдавна е взел вила под наем.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ШОУ СЦЕНА

Любовният триъгълник на Стоян Алексиев се влошава! Ще успее ли да го разведе Ивана?

Според вестниците любовният триъгълник между Стоян Алексиев, съпругата му Надежда и младата му любовница, с която бе хванат в скандални сцени в центъра на София, се заплита. Вестник „Ретро“ твърди, че 22-годишната Ивана споделила пред […]

Коментирай първи

Остави отговор