Първо в СЦЕНА БГ! Готвят Мая Манолова да смени Бойко Борисов, ВИЖТЕ ЦЯЛАТА СХЕМА и какво гласи задкулисието в политиката!

Омбудсманът Мая Манолова е готвена за поста премиер на страната, научи ексклузивно СЦЕНА БГ от свои достоверни политически източници.

Червената фурия, която се дистанцира от партията-майка БСП, сега е на много по-подходящия пост-трамплин към властта – омбудсман.

Мая Манолова е един от тримата политици с най-висок рейтинг, а нейния потенциал още не е разработен до пълна степен. Самият Бойко Борисов също е бил склонен да се съгласи на правителство на националното съгласие с премиер Манолова. Отношениета на двамата не са лоши, а хората в задкулисието знаят, че двамата си помагат, когато е нужно, както беше с назначаването на Мая Манолова за омбудсман на държавата.

Освен висок рейтинг, Мая Манолова има подкрепата и от западните посолства, начело с Американското. Знае се, че тяхната роля в реденето на политическия пасианс не е пасивна. Мъжът на Мая Манолова – бившия военен министър Ангел Найденов е твърд НАТО-вец и послушник на Чичо Сам.

Този сценарий би се разиграл, ако сегашния премиер Бойко Борисов се запъти към поста президент на страната, каквито намерения имал, говори се в ГЕРБ.

Единствената, която засега била против този сценарий е Корнелия Нинова – върл враг на Мая Манолова, но червени политици допускат партията да я принуди да се съгласи да отстъпи или да я бламира като лидер.

При варианта – Мая Манолова премиер, реално ще се сбъднат и редицата прогнози на нумеролози и врачки, че жена ще дойде начело на държавата и България ще потегли напред.

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ЕКСКЛУЗИВНИ МАТЕРИАЛИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО НА ПОЛИТИКАТА САМО В „СЦЕНА БГ“!

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Скандални кадри показаха как се забавляват бъдещи пилоти на самолети

Бъдещи пилоти на самолети танцуват по долни гащи, а на главите си имат фуражки, видя „СЦЕНА БГ“. Учениците са от Уляновския институт по гражданска авиация в Русия, а скандално видео с кадри от купона им взриви […]

Коментирай първи

Остави отговор