Ето го джипа на убитото семейство от Нови Искър – горещи снимки къде е захвърлен

Информацията, че джипът на убитото семейство от Нови Искър е намерен се потвърди. Той е открит в близка гора над вилната зона. 

По-рано тази сутрин съсед присъствал на всички огледи късно снощи заяви, че е чул полицията да говори, че джипът е намерен, а до него и тялото на убитата Кети Николова Кюхова. Тази информация не беше потвърдена от разследващите. Все пак джипът, който бе издирван се намира в близка горичка до Нови Искър, не далеч от къщата на жестоко убитото семейство, съобщи Канал 3.

Съседът Йордан Георгиев разкри още, че Неделчо и синът му Георги са били убити в кухнята, а след това телата им са преместени в хора, а до тялото на мъжа е имало около 10 куршума.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор