Николета Лозанова посрещна 2018-а при Ники


Плеймейтката Николета Лозанова посрещна 2018-а в Кипър при приятеля си – вратаря Ники Михайлов.

Стражът на местния град Омнония и българския национален отбор прие в дома си Николета и дъщеричката й Никол, която е от брака на плеймейтката с Валери Божинов.

Николета пусна няколко кадъра в социалната мрежа с Никол, която е накипрена като истинска принцеса в празничната нощ – с рокля от детската серия на Долче и Габана и бляскава корона на главата, отново дело на знаменитите дизайнери. Лозанова не пропусна да зарадва феновете си с колаж от любими снимки от 2017г. Над фотосите тя написа: „Моята 2017-а няма нужда от равносметка. Тя бе повече от прекрасна и най важното- не ми отне скъпите хора! Нямам време за излишни размисли и страсти, защото моята най-върховна година предстои и нямам търпение да я посрещна“.

На топло посрещнаха Новата година и младото семейство Даниел и Александра Петканови. Те запрашиха за Дубай. В типичния си стил двамата не спряха да танцуват и да споделят преживяванията си в социалните мрежи.

Магдалена Бадер пък посрещна Нова година в Сърбия. Плейметката се наслади на изпълненията на Цеца Величкович. От няколко снимки в Инстаграм стана ясно, че купонът при нея е на макс. Малко преди полунощ тя качи своя снимка в Инстаграм от която стана ясно, че красавицата блести с рокля на дизайнера Борче Ристовски.

С модел на дизайнера посрещна нова година и носителката на титлата Miss top of the world Елизабет Методиева. Тя празнува с гръцката звездата Йоргос Ясемис с когото дори си направиха няколко селфита за спомен, пише „Телеграф“.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор