Горещо! Добрина лъсна по бански!

Водещата на политическо –коментарното предаване „Референдум“ по БНТ Добрина Чешмеджиева е доказателство, че видимото не е истинско.

В живота 44-годишната Добрина няма нищо общо с екранния си имидж. Пред камерите тя е със скучни строго костюми, а усмивката рядко озарява лицето й, пише „Галерия“. В живота тя е точно обратно на образа от екрана. Добрина е купонджийка, чест посетител на нощни заведения, в които се появява в елегантни рокли с гол гръб, а понякога и с къси панталони.

На снимка от плажа се вижда, че водещата, която през април ще чукне 45, има завидна фигура за възрастта си – стройни крака и сочен бюст. Единственият й недостатък е малкото коремче, което успява да скрие с подходящи тоалети.

Независимо от атрактивната си визия Чешмеджиева все още не е официално обвързана. Пред приятелки споделя, че е твърде свободолюбива и не си представя, че животът й ще се затвори между четири стени до печката, съпруг и дете.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Скандални кадри показаха как се забавляват бъдещи пилоти на самолети

Бъдещи пилоти на самолети танцуват по долни гащи, а на главите си имат фуражки, видя „СЦЕНА БГ“. Учениците са от Уляновския институт по гражданска авиация в Русия, а скандално видео с кадри от купона им взриви […]

Коментирай първи

Остави отговор