Годжи се завръща

Басистът на „Ку-Ку Бенд” Георги Милчев-Годжи може да се завърне в „Шоуто на Слави” още тази вечер. Музикантът си счупи левия крак в началото на месец декември и слезе от екран, а неговото място бе заето от колегата му Иван Стоянов.

Според  в. „Уикенд” Гожди е получил два месеца отпуск от докторите си и ще се завърне в Шоуто чак през февруари. Слави не давал зор на Милчев да се връща на работа, а иска той добре да се погрижи за здравето си. Според автореклама на предаването, която днес се завъртя в ефира на bTV, това може да стане доста по-рано. Според кратко клипче, заснето в края на годината, тази вечер зрителите ще се забавляват с  Вечерта на северозападната култура.

В рубриката видните представители на региона Краси Радков, Борис Солтарийски и Годжи Милчев забавляват публиката с истински истории от района. Във въпросното видео виждаме и Годжи. „Тази година се потрошихме от ядене и пиене”, казва китаристът и призовава зрителите да гледат следпразничното издание на Шоуто.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Скандални кадри показаха как се забавляват бъдещи пилоти на самолети

Бъдещи пилоти на самолети танцуват по долни гащи, а на главите си имат фуражки, видя „СЦЕНА БГ“. Учениците са от Уляновския институт по гражданска авиация в Русия, а скандално видео с кадри от купона им взриви […]

Коментирай първи

Остави отговор