Часовници за половин милион крие в сейфа Слави Трифонов

Суперлуксозният часовник от марката Hublot Classic Fusion, който струва 50 000 лева, е най-новият аксесоар на Слави Трифонов.

С него той се появи на неотдавнашната си среща със студенти в Лондон и се превърна в главна тема за коментари. Трифонов е запален по часовниците повече от 2 десетилетия и ги колекционира, тъй като с времето те покачват цената си. Сред най-скъпите модели, които притежава, е „Корум“, закупен за 100 000 лева. Той е с 45-милиметров корпус от розово злато, а в него са инкрустирани 29 рубина, писа „Галерия“.

Стъклото на корпуса е от пушен сапфир, а каишката е от крокодилска кожа.

Слави притежавал над 30 часовника от най-реномираните швейцарски марки като „Ролекс“, смятани за знак за висок стандарт. Преди време се запалил по „Омега“, когато научил, че вторият астронавт, стъпил на Луната – Едуин Олдрин, носил точно тази марка. Тя е любима и на Джеймс Бонд от 1995 г. до сега.

Трифонов е носил и „Брайтлинг“, „Адемар Пиге“, „Хублот Биг Бен“ и „Зенит“, „Радо“, „Булгари“ и „Сейко“. Сред най-новите му придобивки е и набиращата все по-голяма популярност руска марка „Восток“. Водещият си паднал по модела Vostok Almaz, който изобщо не бил скъп – около 1350 лева.

В колекцията му не липсват и истински скъпи екземпляри като Vacheron Constantin Skeleton от 22-каратово злато и с черна кожена каишка, за които Трифонов е платил $150 000.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ШОУ СЦЕНА

Любовният триъгълник на Стоян Алексиев се влошава! Ще успее ли да го разведе Ивана?

Според вестниците любовният триъгълник между Стоян Алексиев, съпругата му Надежда и младата му любовница, с която бе хванат в скандални сцени в центъра на София, се заплита. Вестник „Ретро“ твърди, че 22-годишната Ивана споделила пред […]

Коментирай първи

Остави отговор