Цвети Гимнастичката се запусна! (Бременност или шоколади развалиха формата й – Подробности)

Бившата гимнастичка от националния отбор по художествена гимнастика Цветелина Стоянова доста е отпуснала иначе стройната си фигура, забелязаха нейни почитатели.

Световната шампионка е качила някое и друго килце, наляла е бузки и бедра, което вероятно се дължи на липсата на упоритите тренировки с отбора, пише „Галерия“.

И докато повечето я харесват в новата й визия и я поздравяват, други я укоряват, че се е запуснала. „Ти си младо и красиво момиче. Трябва винаги да си във форма. Тренирай повече“, съветват в социалната мрежа.

Тук е моментът да припомним, че столични клюкари подозират тайна бременност на Цвети Стоянова. Според упорития слух, бившата гимнастичка и половинката й вратарят Александър Любенов чакат бебе и от няколко месеца насам трескаво се подготвят за новия член на семейството.

Ако се вярва на мълвата, Цвети трябва да е някъде в 5-ия месец и благодарение на дългогодишните тренировки, коремчето все още не й личи. Това би обяснило и няколкото качени килограма.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Скандални кадри показаха как се забавляват бъдещи пилоти на самолети

Бъдещи пилоти на самолети танцуват по долни гащи, а на главите си имат фуражки, видя „СЦЕНА БГ“. Учениците са от Уляновския институт по гражданска авиация в Русия, а скандално видео с кадри от купона им взриви […]

Коментирай първи

Остави отговор