Спортна бомба! Българският Роналдо зарязва футбола и става ММА боец!

Даниел Златков или българският Роналдо, както е известен, може да зареже футбола и да стане… ММА боец. Това той каза в ефира на Нова телевизия.

Ще видя как ще потръгне с футбола. Ако нещата не се развият добре, наистина може да се бия в ММА. Вече дори имам разговори в тази насока.“

Относно конфликта си с шеф Петров в Къщата Златков бе категоричен, че ако е бил заедно с Борис навън, доста бързо напрежението е щяло да ескалира и да се стигне до физическа саморазправа. „Аз му казах и вътре в къщата, че ако бяхме навън, нямаше да се стигне до тук. Тоест, че за три секунди щях да го ошамаря“, допълни Златков.

В този момент водещият Деян Веселинов обаче забеляза, че дори и към момента ръцете на Златков са разранени и реши да го попита дали скоро се е бил.

Дори след Къщата съм се бил два пъти. Все пак не съм конфликтен и ако мога, ще избегна тези неща. Щом се бия толкова често обаче, надявам се да не продължавам така, но сигурно все някога ще ме набият. Досега не ми се е случвало. Обичам винаги нещата да се решават мъжката„, каза той.

Ако детето ми Марио ме види да се бия с друг човек, бих се притеснил. Надявам се да не става свидетел на такова нещо„, добави Златков.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор