Задникът на бежанеца, който изнасили и удави 19-годишната студентка Мария лъсна

Афганистанецът Хюсеин Хавари, който през 2016 г. изнасили и уби 19-годишната дъщеря на високопоставен служител от Еврокомисията, е излъгал пред следствените органи за възрастта си, съобщава Epoch Times.

След задържането му Хавари съобщил на правоохранителните органи, че в момента на извършването на престъплението е бил на 17 години. Но в хода на съдебното заседание сега е било огласено, че следствието е успяло да се свърже с бащата на Хавари, който в момента  е в Иран.  Той е признал, че истинската рождена дата на Хюсеин е 29 януари 1984 г., т.е. когато е изнасилил и убил студентката Хавари е бил не на 17, а на 32 години.

Освен това подсъдимият е излъгал, че е решил да бяга от Афганистан в Германия след убийството на баща му от талибаните. А сега се оказва, че баща му е жив и здрав.

Хавари изнасили, уби и хвърли трупа на 19 годишната студентка по медицина Мария Ладенбургер в реката във Фрайбург на 16 октомври 2016 г. Бащата на убитото момиче Клеменс Ладенбургер е помощник директор на юридическото управление на Еврокомисията.

Случаят предизвика огромни скандали в Германия тъй като властите и редица медии като ARD например се опитаха да го прикрият с политкоректния мотив, че извършителят бил непълнолетен и че подобни престъпления ставали и преди до дойдат бежанците в страната.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ШОУ СЦЕНА

Любовният триъгълник на Стоян Алексиев се влошава! Ще успее ли да го разведе Ивана?

Според вестниците любовният триъгълник между Стоян Алексиев, съпругата му Надежда и младата му любовница, с която бе хванат в скандални сцени в центъра на София, се заплита. Вестник „Ретро“ твърди, че 22-годишната Ивана споделила пред […]

Коментирай първи

Остави отговор