Мъжката кифла Мартин Милков обира блок 3 пъти за 1 месец, а после пие…

Мъжката кифла Мартин Милков е мъжът задържан във връзка със серия от среднощни кражби и влизане с взлом в блок на ул. „Славееви гори“ в пловдивския квартал „Кючук Париж“.

loading...

31-годишният Мартин е стар познайник на полицията, а този път бе спипан след три прониквания в един и същи вход. Мъжът влизал, в малките часове на денонощието, крадял достъпно оставените неща в етажните, междуетажните и избените пространства. Хората в кооперацията са изключително притеснени, защото Мартин проверявал всяка домова врата в случай, че е забравена отключена.

Според полицейските доклади, въпреки интензивните нощни разходки, криминално проявеният пловдивчанин е успял да открадне само един дамски велосипед и 5 чифта обувки, но според живущите има още откраднати вещи.

Потърпевшите обаче са по-стресирани от факта, че мъжът може да нахлуе, докато спят, затова търсиха активно начин престъпникът да бъде разкрит час по-скоро. Положителната развръзка стана възможна благодарение на камера, която е заснела Мартин, докато изнася кашон с вещи, а полицията го идентифицира и днес той е арестуван.

От профила на Мартин в социалните мрежи ясно личи, че той е търсил късмета си в много различни кътчета на Европа. Има снимки в Испания, Италия, Германия и разбира се в България, ала във всяка от тях има един неизменен атрибут – шише с алкохол, понякога две.

Тялото на обриджията е покрито с татуси, а той активно ги демонстрира като почти на всеки фотос е гол от кръста нагоре. Алкохолните забежки на младия мъж обаче са толкова ярки, че дори на фотография пред паметника на архиепископ Балдуин Люксембургски, той отново е с бира в ръка. Шеговитите въпроси на негови познати „Тази бутилка да не ти е залепена за ръката“, говорят достатъчно красноречиво за склонността към спиртните напитки. Има си и любима марка уиски, попадаща в неособено евтиния сегмент.

На корема си пък е изографисал с трайно мастило голямо листо марихуана. Вероятно любимите пороци на Мартин го тласкат към престъпността и завърнал се в България той се отпива да си осигури финанси за тях чрез грабежи.

Единствено двата хексагона на гърдите на пловдивчанина създават дисбаланс в иначе издържания му криминален профил. Звездата на Давид или двата преплетени един в друг триъгълника е окултен знак свързан с юдаизма. Въпреки това вероятността той да го е предпочел заради факта, че в Средновековието знакът се е използвал като амулет и талисман, е в пъти по-реалистична хипотеза.

Такова допускане е в унисон и със словоизлиянията на Мартин, който многозначително е напиал „Греховете не се изкупват в църквата, а на улицата и то го знаеш!“. Ние не го знаем, но вероятно той ще изкупва своите зад решетките. Каква ще бъде присъдата на Мартин и дали ще бъде ефективна предвид рецидива е в ръцете на прокуратурата и съда.

Мартин е задържан за 72 часа в ареста и предстои да му бъдат повдигнати обвинения.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор