Докато била изнасилвана, млада майка умолявала детето си да продължава да играе в парка

Това била една съвсем обикновена вечер за младата майка и двегодишния й син, които отишли на разходка в парка „Столибридж“ в Манчестър, пише „Дейли Мейл“.

loading...

По време на разходката изведнъж жената почувствала удар в шията, после нечии ръце върху гърдите си чула гласа на мъж: „Направи каквото ти казвам и няма да пострадаш“. Студеният метал на врата на майката се оказал остър нож. Детето й, което играело отпред, замръзнало и се втренчило в маниака. „Само не пред него, моля ви, само не пред моя син …  продължавай да си играеш, моля те, не гледай тук …„, казала жертвата.

По време на изнасилването детето продължавало да тича в парка по молба на майка си, като понякога я поглеждал, докато тя лежала на земята. „Само не гледай тук, продължавай да играеш„, казала жената на детето си. Изведнъж жената рязко се отдръпнала и насилникът й, както по-късно се оказало – 17-годишният Арон подскочил и се втурнал в парка, едва прошепвайки: – „Извинете за случилото се„.

Още същата вечер жертвата отишла в полицията. Сексуалният нападател бил открит още на следващия ден: той прекарал нощта в парка „Столибридж“, а на сутринта се върнал в града. Майката идентифицирала изнасилвача по гласа му по време на разследването. Това бил 17-годишният тийнейджър Арон Греъм, който страдал от аутизъм и пристъпи на паника. Медицинското му състояние е освидетелствано от лекари  и е бил закаран в психиатрична болница.

Тези дни е завършил съдебният процес и властите отбелязаха смелостта на жената по време на инцидента. На майката били платени едва 1200 паунда. “ „Тази сума е твърде малка, за да компенсира цялата болка на майката, но просто не можем да дадем повече …„, казва съдията Джеймс Портър в речта си. “ Това беше една от най-жестоките атаки срещу уязвима млада майка, заплашена с нож пред детето си„, заяви още съдията.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор