Искам да усетя ръцете ти по тялото си, написа 28-годишна даскалица на свой ученик и го завлече в парка да правят секс

Учителка е арестувана за секс с 16-годишен ученик. Алисия Мари Реди, която преподавала английски език в училище в Пенингтън, щата Ню Джърси, дала телефона си на свой ученик и го добавила в списъка си с приятели в Snapchat, съобщава ABC News. През февруари тази година момчето неочаквано получило съобщение от 28-годишната даскалица, което гласяло: „Искам да почувствам ръцете ти по тялото си”. Три седмици след старта на виртуалната им комуникация учителката завела младежа в парка и двамата правили секс.

loading...

Сигналът срещу преподавателката без задръжки е подаден в полицията на 20 ноември. От администрацията на училището заявяват, че са се обърнали към органите на реда веднага, щом са научили за случилото се.

Междувременно се съобщава, че след като съблазнила ученика си, преподавателката се преместила в щата Мериленд и започнала да преподава в девическо училище край Балтимор. Реди е задържана от полицията. Тя е обвинена в сексуално насилие, незаконен контакт с непълнолетен, използване на социалната мрежа с цел престъпление и корупция срещу непълнолетен.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор