Чоков-младши пръсна 2 бона на Бали за обяд с тайнствена мацка

Синът на бившия кмет на Галиче Ценко Чоков – Спас, е на почивка на фаталния Бали.

loading...

Младежът заминал за индонезийския остров, чийто вулкан подлуди света, миналия петък и в момента се наслаждава на слънце, лукс и златни пясъци. Спас е в компанията на изкусителна девойка, с която споделят тузарското пътуване. В същото време Ценко Чоков от няколко месеца е в ареста от края на месец май миналата година. Той е обвинен като ръководител на банда за рекет, лихварство, побоища и палежи.

„Спас си има един и същ подход към момичетата. Веднъж-два пъти месечно идва в София, завъртява им главите със скъпи вечери и подаръци (чанти и обувки), а след това ги кани на екзотични пътувания. Сега е действал по същия начин и девойката веднага му се е хванала на въдицата. Спас обича да глези мадамите и затова те се чувстват добре в неговата компания“, разкриха пред „България днес“ хора, запознати с личния му живот.

Синът на Ценко Чоков се похвали и с богаташкия си начин на живот. Той публикува касова бележка от обяд или вечеря, на която крайната сума е 1202. Веднага се появиха предположения, че става въпрос за евро, което би означавало, че Спас е хвърлил колосална сума за спагети, гръцка салата, задушен ориз, фрешове от портокал, хляб, крем брюле и вода. Вероятно от почерпката доволна е останала и младата девойка, която споделя почивката на индонезийския остров.

Преди време Спас Чоков буквално си беше загубил ума по Малкото коте на Валери Божинов – Бояна Генова (На снимката горе) . Дългокраката блондинка от аматьорския сериал „София: Ден и нощ“ и бивша свалка на Божинката прекара миналата Нова година със сина на екскмета на Галиче, който не си поплюва с пачките. Двамата често бяха засичани по ресторанти и хотели, но вероятно и любовта там в един момент е приключила.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор