Полицаи спряха на пътя порно актриса с Maserati и …

В британския град Бърнмут полицията спря кола Maserati, задвижвана от секси блондинка с телефон в ръка. Ченгетата сметнали, че момичето, което всъщност е порно звезда, говори по телефона по време на шофиране, за което трябва да бъде глобена.

loading...

Дани Харууд обаче се опитала да обясни, че зарядното устройство се е отдалечило от телефона и искала да го свърже отново и да го сложи на торпеда, така че телефонът да не падне на пода. Момичето също се оплакало от неприличните въпроси на полицаите, които я объркали и я поставили в неудобно положение.

Полицаите не повярвали на момичето и изпратили молба до съда. От там направили проверка на нейните обаждания и съобщения и било установено, че не са предприети никакви действия от телефона по време на шофиране. Въпреки това съдът й налага глоба от 1040 паунда, тъй като не гледала в пътя, докато шофира.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор