Николета Лозанова се пенсионира! Показа 30-годишното си дупе, но хората търсят нещо по-младичко

Николета Лозанова отпразнува своя 30-ти рожден ден на плажа. Красавицата отбеляза юбилея си в Абу Даби, в компанията на дъщеря си Никол.

loading...

Двете от няколко дни разглеждат местните забележителности, а и очевидно знаят как да се глезят, съдейки по снимките и видеата им в социалните мрежи.

Лозанова не за първи път демонстрира отличен вкус с избора на хотел, а от кадрите става ясно, че брюнетката е на първа линия, а атракциите са истинско удоволствие за малката й принцеса.

Междувременно феновете не пропуснаха да я засипят с пожелания по повод празника. Успех, щастие, много любов с Михайлов, както и повече изяви в различни проекти, са най-честите пожелания, които бяха отправени към манекенката в социалните мрежи.

Но колкото и розово да е всичко – истината е една – Николета се пенсионира! Вече е на възраст за тия неща, които вършеше.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор