Галена се появи със синини по краката!

Галена се появи със странни синини по краката на на концерта за 16 годишнината на телевизия „Планета“, с което предизвика множество коментари сред феновете си.

loading...

Белите ботушки се оказаха къси, за да прикрият всички синини около коленете на Галена. Почитателите й започнаха да шушукат, че вероятно палавата им любимка се е вихрила в леглото или по земята в необичайни секс пози, които са й докарали тези травми.

Други не изключваха варианта и за побой, но той се оказа най-малко вероятен, имайки предвид кроткия нрав на съпруга на Галена – Галин.

Друго предположение за мистериозните синини е инцидент по време на участие на Галена. Както е известно певицата обича да поглъща солидно количество алкохол. Пиенето на шотове с уста се е превърнало в нейна запазена марка. Така че е възможно след солидна почерпка певицата да се е пребила. Нещо, което се е случвало и друг път, припомнят паметливи фенове.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор