Баща уби сина си, отсичайки пениса му с брадва

Баща уби сина си, отсичайки пениса му с брадва, за да освободи дома си от зли духове. 39-годишният Рам Гопал Пател кастрирал 13-годишния си син Рупеш и го оставил да издъхне от кръвозагуба по съвет на местен магьосник, пише „Дейли мейл”. Кървавата касапница се е разиграла в индийския град Балода Базар в събота.

loading...

През последните месеци нещата в дома на Рам Пател не вървели и семейството непрекъснато било застигано от нещастия. Тогава главата на фамилията се обърнал за помощ към местния вещер Раджеш Ядав. 19-годишният младеж, който бил известен и като лекар терапевт, посъветвал Рам да принесе в жертва любимия си син Рупеш и обещал, че след това всички проблеми ще заобикалят семейството му.

Бащата поканил магьосника на гости в дома си. Когато синът му се върнал от училище, Рам го зашеметил с удар по главата. После заедно с 19-годишния вещер ритуално кастрирали момчето с брадва, оставяйки го да лежи на земята с изтичаща кръв. Тийнейджърът издъхнал от кръвозагуба, без да дойде в съзнание.

Когато 34-годишната майка на жертвата се прибрала вкъщи, останала потресена от гледката, която се разкрила пред очите й, и започнала да крещи от ужас. Притеклите се на помощ съседи извикали полиция и бърза помощ. „Обвиняемите Рам Гопал Пател и Раджеш Ядав са принесли в жертва 13-лгодишния Рупеш Пателя още преди смъртта му”, коментираха от полицията. Смазаната от мъка майка е убедена, че всичко това е работа на зли дъхове, които са  размътили мозъка на мъжа й Рам.

Обвиняемите са арестувани за убийство, заговор и укриване на доказателства. Те ще бъдат в ареста до първото дело, което ще се състои през месец декември. По данни на Националното бюро за борба с престъпленията в Индия, през 2015 година 135 души са станали жертва на магьоснически практики. Това означава, че на всеки три дни от подобни методи в Индия умира по един човек.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор