22-годишна стана знаменитост с разказите си за това как баламосва мъжете и те се „връзват“ на номерата й

22-годишната Аманда Милс от Далас е събрала армия от фенове в Twitter, благодарение на забавните истории от живота й. Момичето разказва как прави така, че момчетата да й правят безплатни подаръци. И често дори не трябва да прави нищо. Може би всичко е свързано с външността на девойката. Профилът на Amanda в Twitter има близо 30 000 последователи.

loading...

В интервю за BuzzFeed News Аманда заяви, че тя просто има луд живот.

Един ден, когато Аманда чакала на опашка на бензиностанция, някакъв мъж я нарекъл сладка. Аманда се възползвала от това и напълнила догоре резервоара за негова сметка.

Милс признава, че обича да извлича изгода от вниманието на противоположния пол. Например, един ден тя помолила за безплатна пица и веднага й била доставена.

Споделените истории на Милс в Twitter предизвикват и доста коментари.

Една от от потребителките в мрежата пише, че дори не може да получи бутилка вода не може да получи по този начин в „Макдоналдс“, докато други жени наричат ​​Аманда „дяволско момиче“. Мъжете пък уверяват, че никога не биха се хванали на такава игра да бъдат баламосвани и водени за носа.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор