Фурор! 13-годишна българка взриви сръбско риалити

Българката Александрина Механджийска покори жури от едни от най-големите сръбски звезди и продължава напред в музикалния риалити формат Pinkove Zvezdice, пише struma.com.

loading...

Журито определи талантливото момиче, като „различна от всички“, със собствена идентичност и с пет гласа продължава в следващия кръг. С парчето на Дженифър Хъдсън „One night only“ Алекс вдигна на крака и публиката в залата, получи бурни аплодисменти и много комплименти от журито.

Една от звездите в журито във формата, еквивалент на Гласът на България, Йелена заяви:“ Алекс не имитира никого, тя просто е себе си и пее със собствения си глас.“

Чаровницата, с която Благоевград се гордее е само на 13 години, но вече е Голяма звезда. Стискаме палци на нашето момиче, разбий ги сърбите, а Благоевград те очаква с Голямата награда. Успех, Алекс!

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор