Скандално в „СЦЕНА БГ! Българският Роналдо помъкна невръстния си син където не трябва!

Явно приликата между Кристиано Роналдо и соченият за негов двойник Даниел Златков е само физическа. Докато световната звезда не дава върху четирите му деца да падне прашинка,нашенският ритнитопковец е помъкнал 7-годишния си син там, където не трябва – по дискотеките. За това алармира читател, който се е натъкнал на фотоси, публикувани в инстаграм профила на на Тото от„Скандау“.

Ето какво ни пише свидетеля:

loading...

„Току що се натъкнах на стори в Instagram-а на Тото, в което се вижда, че е в дискотека в Благоевград, където ще има участие по-късно тази вечер. Кадър показва, че Даниел Златков е със сина си във въпросната дискотека. Сторито е от преди час. Според мен не е нормално толкова малко дете първо да е в дискотека (кой по дяволите го е пуснал там???), второ да е будно толкова късно и трето да има толкова безотговорни родители. Нима няма кой да алармира Агенцията за закрила на детето? “, възмущава се авторът на писмото. 

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор