Само в СЦЕНА БГ! Вижте „тежкия“ живот на Калоян от Фермата!

Калоян – един от най-обсъжданите образи от тв предаването Фермата печели все повече фенове  с образа си на много изстрадал човек.

loading...

Въпреки, че е най-малкия участник в шоуто, Калоян почти всеки ден се представя като най-изстрадалия участник от телевизонното риалити. Изкарва се едва ли не колко скапан, смотан, труден живот имал извън предаването. „Не знаете през какво съм минал„, често повтаря Калоян.

Това дразни другите участници във „Фермата“ – особено мъжете. Те казват, че Калоян проси съжаление и поведението му не е мъжко. Ние бихме казали, че поведението му не е достойно. Думата е ДОСТОЙНО!

Във „Фермата“ има хора с изключително по-драматични и трудни животи от Калоянчо. Например чеченката Марина, която обаче не подсмърча сополиво всеки път пред камерите колко зле е както непрекъснато прави Калоян.

Тежък живот има адвокатката Дарина и проблема с детето й, емигрантите Гичо, Иван Гинчев и други, затворникът Станислав, пчеларя Яни и т.н. Всеки има голяма житейска драма. Истинска. Но никой не спекулира с нея, за да печели съжаление. Защото не е достойно.

Калоян се изкарва най-черния от всички. Но истина ли е това?

Калоянчо, който е от град Попово има вече висше образование. Платено и изучено. Квартира в София. От три години обикаля нонстоп най-скъпите курорти на България Слънчев бряг и Банско, където танцува срещу пари. Няма лошо.

Но когато говори за скапания си живот отвън, нека Калоян бъде честен със зрителите на БТВ, които не го познават и си мислят: „Леле, леле – клетото момче Калоянчо, какво ли е преживяло?!“.

Затова ето ви малко фото доказателства от клетия живот на най-страдащия образ от „Фермата“. Ето така страда Калоян и пропуска да ви го обясни:

Много тежък живот си имал бе, Калоянчо! Де такъв тежък живот на всички! Интересно е защо във фейсбук не говориш постоянно за баба си и дядо си, а качваш снимки на момичета по гащи, които бараш, а когато се състезаваш за 100 000 лева реши да се правиш на такъв, какъвто не си?

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор