Обвинена в изнасилване развратна учителка натопи в съда ученика-любовник

По думите на 22-годишната Хънтър Дей, бивша учителка по естествознание в средно училище в Юкон, Оклахома, тя е изпращала снимки само по бельо и ученикът не е имал нищо против, като самият той й отговарял със снимки на пениса си. Съдът обвини Дей в изнасилване втора степен на непълнолетен, а също и в изнудване за секс с помощта на съвременни технологии, пише New York Post.

Съобщава се, че Държавният департамент на образованието на щата Оклахома ще внесе за обсъждане въпроса за лишаването на Хънтър Дей от лиценз за преподаване на 19 декември.

Дей отрича вината си и твърди, че ученикът въобще не е бил против връзката им и е изпращал снимки на своите гениталии в отговор на откровените й фотоси.

Любовната връзка между учителката и ученика е излязла  наяве благодарение на родителите на момчето. Те така и не разбирали защо той има нужда от толкова много допълнителни уроци по естествознание. Екип от полицаи, родителите на ученика и самия ученик хванали Хънтър в крачка, докато тя чакала своя любим у дома си с приглушена светлина и свещи. Когато полицаите нахлули в дома й, тя е била облечена в тениска с котета и къси секси шортички.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор