Нахакан син на известен бизнесмен слезе от черен джип БМВ и смля от бой жена на пътя! Размаза я с юмруци и шутове

Син на пловдивски бизнесмен преби зверски жена на пътя посред бял ден на улица в Кършияка. Заради спор на пътя Петко Ангелов, който е един от наследниците на компанията производител на млечни продукти „Елит 95“, е започнал да налага жената, която едвам успяла да избяга.

loading...

Тя отишла на преглед в болница, като си е изкарала медицинско, а след това и в Трето РУ, за да пусне жалба.Историята звучи като сюжет от мутренските времена.

Жена пътувала с автомобила си в Кършияка, като в един момент спряла, тъй като пред нея имало такси на пътя. Водачът на жълтата кола си говорел през прозореца с млад мъж, който бил в джип БМВ. Жената изчакала известно време, но тъй като те продължавали да си говорят, тя подала сигнал с клаксона си. Младежът обаче я изгледал пренебрежително и й показал среден пръст. Пловдивчанката се афектирала от жеста, излязла от колата и потърсила сметка защо младежът й показва среден пръст, а той продължил да я обижда, наричайки я с различни епитети и квалификации.

Спорът между двамата продължил, като в един момент Петко слязъл и ударил юмрук в лицето на жената, а след това продължил с шутове в ребрата и краката. Жената избягала и отишла в болница, а след това и в полицията.

Малко по-късно дъщерята на жената установява кой е агресорът и му звъни по телефона, като той отричал да е бил нанесъл побой, казвайки: „Само я бутнах и леко ритнах. Ако й бях ударил юмрук, нямаше да може да стане!“, казал синът на бизнесмена.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор