Гришо отрязал любовните мераци на Мика Стоичкова, тя побесня!

Григор Димитров е несбъднат блян за Мика Стоичкова, Тази бомба хвърли българин от Барселона, който твърди, че единственият мъж отказал флирт с наследническата на Камата, пише „Галерия“.

Малцина знаят, че Христо Стоичков има роля в старта на кариерата на Григор Димитров. Камата многократно е предоставял дома си на спортната надежда, защото вярвал, че един ден ще победи Роджър Федерер. Затова му помагал и с влиятелните си контакти за намиране на верния път в тениса. Стоичков и жена ми Мариана се грижели като за трето дете за талантливия Григор.

loading...

Мика Стоичкова буквално полудяла по 16-годишния красавец от Хасково още щом го зърнала. Двамата излизали няколко пъти, като инициатор на срещите била тя. Тенисистът не отказала поканите, но успял да я вбеси с поведението си – държал се с нея като далечна роднина или братовчедка. Хубавият младеж не проявявал никакъв интерес към Мика като към жена.

Това било огромна обида за футболната щерка, която вече през годините била свикнала да има всички момчета, които пожелае. Сред трофеите на Мика бил и самият Жерар Пике.

По онова време Григор бил влюбен в първото си гадже Симона. Освен това Григор имал огромен респект към Стоичков и смятал, че може да го обиди, ако зад гърба му върти любов с дъщеря му. Съдбата обаче се оказа благосклонна към Мика, която сви гнездо с Айкут Рамадан, който поразително прилича на Димитров.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор