Гери-Никол замяза на настъпана жаба!

Гери-Никол беше едно красиво момиче. Беше. Явно липсата на ангажименти кара днешните момичета да се чудят какво да правят с визията си.

Косите на певицата Гери — Никол побеляха. Заради непрестанните промени на прическите, изпълнителката отрано се сдоби с бяла коса.

Тийн дивата напоследък все по-често прибягва до услугите на гримьори и стилисти, за да прикрие все по-избледняващия цвят на косата си. По всяка вероятност именно третирането с различни препарати и уреди е довело до този проблем с косата, пише „България днес”.

Певицата все по-често прибягва и до екстеншъни, които явно трябва да прикрият неудобния проблем.

И лошото е, че вместо да става по-красива, тя се превърна в поредната пластмасова кухондрела, каквито в България с лопата да ги ринеш.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор