Пребиха моделката Деси Зидарова пред салона й в столичния квартал „Лозенец“, МВР издирва Михаил Младжов!

МВР издирва Михаил Младжов, който е нападнал бившата си съпруга Деси Зидарова в нейния фризьорски салон в квартал „Лозенец“ след, което е отправил и заплахи за отнемане живота на моделката, съобщи SLife.

Точно преди 8 години на същата дата, Зидарова беше пребита пред същия салон с бухалки, тя бе откарана в „Пирогов“ с два счупени крака, също има и много рани и кръвонасядания, но е без опасност за живота.

Михаил Младжов e третият съпруг на манекенката Деси Зидарова. Скандална персона е имал връзки с криминалния свят и самия той участвал в множество криминални дейности.

През август 2012 година Младжов беше спипан с 200 грама кокаин в луксозното си „Ауди S8″ на магистрала „Тракия“. Това, както е известно, далеч не е първата регистрация на бизнесмена за съхранение и пласиране на дрога. В колата се возели детето му и двете деца на Зидарова от предишния и брак – най-вероятно използвани за параван. Тъй като това се оказа вторият случай, при който Младжов е заловен с наркотици в рамките на няколко седмици, магистратите го оставиха дълго в ареста, а Зидарова също бе привлечена като свидетел.

Малко след случката двамата се разделят. До това се стигна след има-няма двегодишно съжителство, половината от което двойката бе разделена заради проблемите на Младжов с правосъдието. Дамата очевидно има проблемни познанства и връзки за което се надяваме органите на реда и прокуратурата да успеят да ѝ помогнат.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор