Оборотна проститутка направи изповед, която втрещи всички

Оборотна проститутка, която вършеела в известния хотел „Манхатън“, твърди, че в крайна сметка обича само един човек. Изповедта си жрицата направила пред съда в Ню Йорк по време на дело, в което обвинявали сводника й, че често я е биел.

Проститутка скандализирала като признала, че нейните клиенти основно са полицейски служители, адвокати и съдии.

22-годишната Енкарнасиън каза, че прави всичко, което иска, и че нейният сутеньор Кармик Грант-Биас, известен като Майк Блу, не е създаден за „слаби проститутки“. Тя потвърждава, че има „добри клиенти“, така че винаги иска да плащат в брой, освен в някои ситуации: „Някои клиенти могат да ми плащат чрез PayPal“.

Тя се надява да се омъжи един ден за Майк Блу и казва, че никога не е принуждавана да спи с други мъже и твърди, че е държала ситуацията под контрол.

Убедена е, че Майк я обича, а смята, че го е доказал и когато е платил половината от 17 500 долара пластична операция на която се е подложила преди 3 години. Тя твърди, че е добър човек и въпреки че има физически доказателства, че злоупотребява с нея, по време на свидетелските показания той заяви, че не си спомня нищо.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор