Гнусна, гадна, долна и подмолна Виолета, къде си тръгнала по този начин към финала и 100-те хиляди лева?

Вдовицата Виолета от риалитито „Фермата“ не остави и капка съмнение за измисления си флирт със селския ерген Яни.

Преди дни фермерите я разконспирираха, че се увива около пчеларя от Козлец, за да е по-интересна на зрителите и продуцентите, а Яни да я пази от дуели, когато е възможно. Увлеченият ерген е сляп за играта на вдовицата и дори я покани в родната си къща в Козлец при всичките си роднини.

Тази вечер обаче вдовицата се изпусна пред дресьорката Елена, че няма никакво намерение да продължава селската си идилия с Яни след края на шоуто. „Е от центъра на София ли да ида у Козлец, това няма как да стане“, изцепи се Виолета, докато с Елена обсъждаха колко на „ти“ са вече със селските дейности. Това обаче не попречи по-късно Вили отново да влезе в роля и да не отхвърля вниманието на селския ерген, който взе да я убеждава колко е надарен в леглото.

Освен това Виолета винаги надушва кой е силния на деня и притичва към него. Когато смяташе, че това е футболиста Алек му се вричаше във вечна вярност. Искаше да му става кумица дори. Беше се залепила до него и псевдо половинката му Валерия – Бентлито.

Последната седмица, когато надуши, че Дарина може да отпадне от битката си с Елена, започна яростно да я подкрепя, с надеждата, че ще стане фермер на седмицата. Е, не стана!

Няма да стане и победител в шоуто! С тия мръсни, евтини, долни женски номерца няма да стигне далеч!

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор