Скандалите около „Х фактор“ не спират да се разразяват!

Скандалите около „Х фактор“ не спират да се разразяват. Вчера от шоуто, шокиращо за всички, си тръгна една от фаворитките и голям талант Вирджиния. Чаровната брюнетка отиде не елиминации заедно с квартета 4 Magic. Това беше първата голяма изненада, след като момичетата на Любо и последната останала звезда на Заки пяха блестящо на концерта. 4 Magic и Джини дадоха всичко от себе си и сътвориха най-силните елиминации от началото на шоуто. В крайна сметка журито реши Верджиния да напусне с 3 на един гласа за квартета.

Веднага след края на предаването Фейсбук бе залят от негативни коментари заради отпадането на Джини. Масово зрителите са на мнение, че всичко е нагласено. Други пък обвиняват Саня, че не е оставил публиката да реши кой да остане, а с гласа си за 4 Magic е закопала една от фаворитките.

Най-мистериозното в концерта, обаче, беше отсъствието на Криско. Той вече няма свои участници във формата, след като миналата седмица отпадна Теодор, и вчера беше заместван от Хилда Казасян.

Веднага започна да се прокрадва версията, че рапърът е бойкотирал музикалното шоу, защото вече няма свои участници. В същото време Саня, на която бе направен реверанс да участва с четири момичета, а не с 3, както са всички други нейни конкуренти, все още е с пълен състав. Това е прецедент в историята на „Х Фактор“.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/samo-v-blits-grandiozen-skandal-v-kh-faktor-krisko-boykotira-shouto-zritelite-besni-zaradi-snimkivideo_news560730.html

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор