Няма да повярвате какво му се случва на Гъмзата с фенките!

Гъмзата изостави жена си. Музикантът загърби семейното огнище, но не заради друга жена, а заради десетки разгорещени мацки.

Тълпи от фенки обградиха музиканта на последното му участие в столична дискотека. Още с появата си тромпетистът предизвика фурор. Изпълнителят не бе оставен нито за миг от развълнуваните дами, които искаха да се докоснат до него. Музикантът едва успя да изпълни песните си, като през цялото време беше заобиколен от горещи маски на различни възрасти.

За да изпълни желанията им, Гъмзата прекъсваше песните, за да изпълни желанието им и да се снима с тях. Заради многобройните си фенкиЙончев не се прибрал веднага при жена си, а останал до ранни зори да забавлява момичетата. Служители от заведението издават, че отдавнане са виждали толкова голям интерес към изпълнител. Те са категорични, че дори и най-желаните звезди не са толкова търсени, колкото Гъмзата, пише „България днес“.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Скандални кадри показаха как се забавляват бъдещи пилоти на самолети

Бъдещи пилоти на самолети танцуват по долни гащи, а на главите си имат фуражки, видя „СЦЕНА БГ“. Учениците са от Уляновския институт по гражданска авиация в Русия, а скандално видео с кадри от купона им взриви […]

Коментирай първи

Остави отговор