Млада майка е в ужас: Страхувам се, че 40-килограмовите ми гърди ще убият…

31-годишната жителка на Великобритания започна да събира средства за операция за намаляване на огромните си гърди, които, ако не бъде направена интервенцията, може да доведат до смъртта на нейното дете. Гърдите ѝ трябва да бъдат намалени, за да станат безопасни, с 11 размера.

Даниъл Матьо от Дерби още от малка е страдала от твърде големите си гърди. Постоянните болки в гърба и шията я лишили от щастливо детство и младост. Лекарите я посъветвали да отслабне, но това не помогнало – отслабвали всички части на тялото, освен гърдите. При това тя просто изглеждала ужасно.

След това Даниъл се омъжила и забременяла. В течение на целия този период тя била убедена, че ще кърми своето дете, но и тогава се сблъскала с проблеми.

„Всеки път по време на кърмене гръдта изцяло покриваше лицето на детето ми. Стана ми страшно, че някой път то може да се задуши“, споделя Матьо.

Въпреки, че тя отдавна не е млада девойка, гърдите ѝ продължават да растат с всяка изминала година. Затова Даниъл е взела решение да си направи операция за намаляване на гърдите с 11 размера. За това обаче са ѝ необходими 4 000 долара.

Даниъл иска да отиде в Полша, защото операцията там ще е по-евтина. Тя разказа пред в. „Сън“, че иска да се завърне към нормалния начин на живот и мечтае за размер D.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор