Галена потъна на Бахамите, не гледайте…!

Галена потъна на Бахамите, но в лукс, видя СЦЕНА БГ! Тази новина не е за хората, които живеят с 400 лева на месец. Затова ги призоваваме те да не гледат предстоящите снимки.

Конкуренция в лицето на нашата Галена си има спасителката Памела Андерсън. Звездата на „Пайнер“ се вживя в ролята на американската секс икона из плажовете на Бахамите, до които стигна с круизния кораб „Carnival Victory“.

На 17 ноември изпълнителката на „The Boss“ стартира турне в САЩ и Канада. А от 20 до 24-ти пя пред български емигранти, които корабът разходи от Маями до Бахамите и обратно.

Приключението, което изживява Галка, е невероятно. Певицата сподели с феновете си снимки от белите плажове и синята морска шир на Бахамите. На един от тях позира досущ като Памела Андерсън в култовия „Спасители на плажа“, но вместо червен бански, е избрала модерния искрящо розов цвят.

Естествено, Мама ураган е придружавана и от личния си стилист Добромир Киряков, не само, за да се грижи за аутфита й, но и за да й партнира по време на фотосесиите.

В Маями българската група отседна в един от най-баровските местни хотели „Фаена“. Впечатляващият бутиковият интериор силно очарова Галена и тя не пропусна да се увековечи на територията му.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор