Бившата жена на бизнесмен му преряза гърлото, докато децата им спели в съседната стая

Китайката Вей Вей Фу заклала бившия си съпруг бизнесмен от Великобритания по време на кавга, в която се намесила и новата възлюбена на мъжа. Междувпрочем, разведените съпрузи изобщо не били смутени от факта, че по същото време в апартамента спели техните две деца, а напротив скандалът им се разгорял до драматична и фатална степен. Вей Вей Фу наръгала с нож в шията 34-годишния Майкъл Симпсън, след което ранила новата му приятелка — Рейчъл Лин, която сега се намира в критично състояние, съобщава „Дейли Мейл“.

Майкъл, който работи в Шанхай като оперативен мениджър, починал само няколко минути след нанесения му удар. По мъжа нямало никакви рани свързани с отбрана от негова страна, което говори, че нападението е било внезапно.

Първите заседания на съда по делото ще бъдат през следващата седмица. Убийцата е заплашена от присъда до 50 години зад решетките. Децата на починалия сега се намират при родителите на бившата му съпруга. Семейството на Майкъл не е виждало 7-годишния Джек и 4-годишната Алиса от няколко месеца и са решени да се борят за правото на опека над тях и да ги вземат в Англия.

Майкъл живеел в Китай от 2009 г., когато пристигнал в страната по работа. След това той се запознал с Вей Вей, която работела като помощничка в магазин. Скоро се оженили и се появили двете им прекрасни деца. Но семейната им идилия не продължила дълго и двойката се развела през 2015г. След известно време Майкъл започнал интимни отношения с новата си приятелка. В нощта на трагедията Вей Вей пристигнала в апартамента на бившия си съпруг в компанията на двама приятели, за да си изяснят отношенията.

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор