Шеф Петров разкри: За Тото знам такива неща, които друг дори не подозира! Работеше за мен срещу 40 лева

Шеф Петров гръмна новината, че знае супер срамни тайни за Тото от „ВИП Брадър“, научи „СЦЕНА БГ“.

„Преди няколко години се запознах с Тото и момчето се стремеше с всичко да ходи напред. Даже е работил при мен един ден да промотира шоколади в мола. Той на мен не може да ми го каже това, преекспонирано е. Много добре знае, че е работил за мен и аз съм му дал 40 лв. надница. Беше едно русичко дете и ми го бяха дали да ми помага“, каза в интервю за „Шоу“ Шеф Петров.

Относно слуховете дали е фалирал, шеф Петров обяви:

Имам две световни и една европейска титла и в момента имам резервации и хора с месеци напред. Имам уникален екип и дай, боже на всекиму да закъсва така. Ако отвориш световните списания, ще видиш, че присъства само един ресторант от София – моят. Нали не смяташ, че това е закъсване?! Това е факт! Аз съм с единствения титулуван ресторант за тази година, заедно с още един на Миконос, Гърция. При шеф Петров има пет салона. Това, което се вижда отпред на витрината, са няколко маси, където посрещам хора, които не ги познавам и влизат за първи път. Но отзад имам четири салона, които са супер ексклузивни. Те са затворени, до тях се стига с асансьор. В България има хиляди места, където можеш да ядеш добре. Но само при мен може да ядеш емоции.

Шеф Петров оправдава скандалното си поведение във „ВИП Брадър“ със стратегия.

Единствено ме хвана страх от Антон Стефанов, тъй като не знаех, че е толкова запознат с играта. Ваня Щерева също е драматург и надушва тези неща. От страх да не ми хванат плана, с тях бях най-груб. Подходих доста арогантно и с Мария, с която се познаваме от години. Трябваше да играя с всички. За да успокоя съпругата си, по време на лайфовете се боядисвах, правех си мустаци – неща, с които й подсказвах, че играя.

 

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Скандални кадри показаха как се забавляват бъдещи пилоти на самолети

Бъдещи пилоти на самолети танцуват по долни гащи, а на главите си имат фуражки, видя „СЦЕНА БГ“. Учениците са от Уляновския институт по гражданска авиация в Русия, а скандално видео с кадри от купона им взриви […]

Коментирай първи

Остави отговор