Антония Петрова развежда Дани Златков

„Мис България 2009“ Антония Петрова е хвърлила око на футболиста Даниел Златков. Това пише „Галерия“.

Блондинката, която отскоро се изживява като тв водеща на юридическо предаване, била възхитена от представянето на българския Роналдо във „ВИП Брадър“.

Петрова неколкократно подчертаваше в медиите колко му симпатизира, особено по време на гостуванията си в „На кафе“. „Моят фаворит е Дани Златков. За мен той е най-голямата изненада този сезон и единственият, който успя да се опълчи на шеф Петров“, похвали го Антония Петрова.

След излизането на футболиста от Къщата, миската дори се свързала с него, за да го поздрави за брилянтното му представяне. Комплиментите и свойското държание на Петрова никак не се харесали на ревнивата жена на Златков.   Съпругата му Агнес му вдигнала страшен скандал, подозирайки го в афера с миската. Наложило се Дани да се обяснява като малко дете, но Агнес така и не му повярвала.

Припомняме, че Златков и жена му имаха проблеми още преди да влезе във „ВИП Брадър“ заради ревността на Агнес. А интересът на Петрова към футболиста била капката, която преляла чашата.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

КРИМИНАЛНА СЦЕНА

Тези двамата се напиха и потрошиха 12 автомобила и подпалиха цял пазар за 1 нощ

Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняеми двамата младежи, който подпалиха няколко сергии в Кючук Париж. Това са 16-годишният Камен и 17-годишният му авер Абрахам. Те са обвинени за унищожаване и повреждане на чуждо имущество […]

Коментирай първи

Остави отговор