Създават плаваща държава до 2020г.

Концепцията за плаваща държава може да звучи като нещо от роман на научната фантастика, но ще се превърне в реалност до 2020 г. Институтът Seasteading – неправителствена организация със седалище в Сан Франциско развива тази идея от основаването на организацията си през 2008 г.

Можем да създадем огромно разнообразие от плаващи държави за огромно разнообразие от хора„.

Въпросната общност трябва да се състои от около дузина структури, включително домове, хотели, офиси и ресторанти. Инженерите и архитектите вече са посетили неразкрито място, където трябва да се появи проектът. Основната цел на идеята е да „освободи човечеството от политиците“ и да „пренапишем правилата, които управляват обществото„.

Quirk твърди, че изграждането на този утопичен офшор ще струва около 167 милиона долара. Институтът вече е получил финансиране от фондация PayPal Peter Thiel, но за следващата фаза на проекта институтът се надява да проведе „първоначално предлагане на монети“ – кампания за обединяване на пари, която увеличава парите чрез създаване и продажба на виртуална валута.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Скандални кадри показаха как се забавляват бъдещи пилоти на самолети

Бъдещи пилоти на самолети танцуват по долни гащи, а на главите си имат фуражки, видя „СЦЕНА БГ“. Учениците са от Уляновския институт по гражданска авиация в Русия, а скандално видео с кадри от купона им взриви […]

Коментирай първи

Остави отговор