Ясни са нагласените финалисти и в „Big Brother Most Wanted“!

Мъжки финал на „Биг Брадър” се очертава още на старта на риалитито. В понеделник в къщата на Големия брат влязоха 12 звезди, три от които се открояват като очевидни фаворити за победа. Това са Джино, Константин и Фънки. Първите двама вече са печелили формата, а третият е бил само на крачка от триумфа, отстъпвайки единствено пред Орлин Павлов, пише „Уикенд“.

Кратък преглед на женските имена в сезона показва, че дамите май са вкарани в къщата само за да правят интриги, да се карат помежду си, да стават за смях и да служат като пушечно месо на елиминациите.

Зорница Линдарева например изглежда като играч, който само чака номинация, за да отпадне от шоуто.

Готвещата маркетинг специалистка Мариела Нордел също не може да се похвали с много фенове и едва ли ще навакса тази липса, като се има предвид хапливия й нрав и дразнещия навик да се прави на експерт по всички въпроси.

Светлана Василева лази по нервите на почти всички фенове на Мария, които не могат да й простят, че спи с мъжа й Християн Гущеров.

Луна и Людмила Захажаева най-вероятно ще правят шоу, но едва ли ще се намерят много хора, които да ги подкрепят с есемеси.

Фолкаджийката Дебора от години се мъчи да изгрее с всички средства и все не й се получава. Едва ли успехът ще дойде точно в „Биг Брадър”. Така че, освен ако не стане чудо, от сега се вижда как жените в къщата ще отпаднат една по една, разчиствайки пътя за победата пред по-силния пол.

Истинската конкуренция ще бъде сред мъжете.

СЦЕНА БГ тази нощ разкри уникална схема на продуцентите за обработка на участници в шоуто, с цел – подпомагане на другите. Може да я прочетете ТУК.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Скандални кадри показаха как се забавляват бъдещи пилоти на самолети

Бъдещи пилоти на самолети танцуват по долни гащи, а на главите си имат фуражки, видя „СЦЕНА БГ“. Учениците са от Уляновския институт по гражданска авиация в Русия, а скандално видео с кадри от купона им взриви […]

Коментирай първи

Остави отговор