Сезнация в „СЦЕНА БГ“! Кметът на Стара Загора е голямата ТАЙНА любов на Бентлито от „Фермата“

Кметът на Стара Загора е митичния любим на Бентлито Валерия от шоуто „Фермата“, научи СЦЕНА БГ от местни читатели.

loading...

Фаталната Валерия от „Фермата“, която години наред е била тайно гадже на важен в обществото човек, е решила да опише историята си в книга. Драмата на красивата гимнастичка цъфна в национален ефир, след като тайният любовник й прати любовно послание по парапланерист над фермата. Действията му спряха романа на хубавицата с футболиста Алек за малко, но след това важният човек не се престраши да разкрие самоличността си. Това се оказа и най-голямата драма на Валерия, която реши да сложи край на връзката си с него заради поредния път, в който я държи в тайна от обществото.

За него се знае, че е на 36 години, с важна роля в обществото на Стара Загора, а пикантните слухове носят, че е политик.  Валерия разказа за бъдещия си проект на влюбения Алек, но не поясни на кого ще бъде посветена книгата й. „Като ми остане време си пиша, знаеш ли колко много съм написала? Това ми е една от мечтите да издам книга – любовна е“, издаде само гимнастичката, но за пореден път не каза името на вип гаджето.

Според запознати става въпрос за кмета на град Стара Загора Живко Тодоров. Той е точно на 36 години и на всяка цена държи връзката му с Вал да остане дълбока тайна. Кметът е смятан за плейбой в Стара Загора и е доста гореща хапка за всяка жена в града.

Двамата се крият от доста време. Името „Пешо“ е кодово. Това не е истинското име на политика. Използва се като параван пред останалите, за да не впечатлят. Затова и Бентлито винаги, когато спомене думата „Пешо“ се появава лека насмешка в гласа й, защото това не е истинското име на любовта на живота й.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор