Сегашен участник в „Биг Брадър“ разкри чудовищна манипулация на екипа!

Това е гласът на Биг Брадър - човекът зад кадър, който чувате от малкия екран. Същият забранил на участник да номинира друг. Разкритието направи неволно Светлана Василева - снимката дясно.

Досега толкова публикации са излизали за манипулация на „Биг Брадър“, но признаваме, че винаги в тях имаше процент конспирация. 

Но ние днес сме направо безмълвни! Тази статия не само, че трябва да взриви цялата аудитория на Нова телевизия, но това е най-бруталното разкритие за манипулация на шоуто в ефир, направено от участник в Къщата на „Биг Брадър“ за цялата история на предаването.

Снощи, напълно на живо, без монтажи бяха излъчени в ефира на Нова телевизия номинации за изгонване от къщата на „Биг Брадър“. Дойде ред на Светлана Василева. Сваляме стенограма дословно какво стана:

Светлана Василева: Малко ми беше трудно, защото аз имах предвид друг човек да номинирам, само че няма как…

Биг Брадър: Така, Луна вече е номинирана. Кой е съквартирантът, който предлагаш за изгонване?

Светлана Василева: Не съм казала, че е Луна! Имам предвид и друг човек исках да номинирам…

Биг Брадър: Ми защо не го номинираш?

Светлана Василева: Ами защото ти ми каза, вие ми казахте Биг Брадър, че не мога да го номинирам, защото просто не го познавам, нямам все още добър контакт с него, затова не съм го номинирала този човек все още. И бих номинирала нормално….

Биг Брадър: Светле, за първи път ли си в тази къща?

Светлана Василева: Не!

Биг Брадър: За първи път ли ще номинираш?

Светлана Василева: Добре, добре.. номинирам Мариела Нордел, благодаря ни че ни готви….

За първи път участник обявява, че екипът на Биг Брадър ги вика и им забранява за кой да гласуват. Или най-малкото манипулира. „Вие ми казахте, че не мога да номинирам“, каза Светлана Василева. И Биг Брадър не оспори това. Само отклони темата.

Спираме да пишем. Няма какво повече да се добави! На вас как ви се струва това? 

Коментари

Коментирай първи

Остави отговор