Гробовете в Гърция се отвориха, ще се стовари ли и върху България апокалипсисът?

Вчера стана ясно, че апокалипсисът наистина се стовари върху Гърция. Гробовете се отвориха, а кръстове, свещи и снимки на мъртви са носеха навсякъде. Разбра се и че халата „Евридика” помете и Солун.

Но големият въпрос, който мъчи българите е: „Има ли опасност и за България?“.

„Евридика” наистина се приближи опасно близо до нашата граница. Но няма да продължи на север, остава си над Йонийско море – между Италия и Гърция.

По пътя си циклонът взе човешки жертви и нанесе сериозни щети. След като района на Атина беше буквално пометен, валежите там вече спряха, но се пренесоха на север, близо до Солун.

Лошата новина е, че циклонът, подхранван от топлите води на Йонийско море, ще увеличи своята сила и ще заприлича на тропическа буря, а това означава, че ветровете ще надхвърлят 140 км/ч., а валежите – на места до 300-400 л/кв. м. Дали ветровете и дъждовете ще ударят и Италия, обаче все още е рано да се прогнозира.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ШОУ СЦЕНА

Любовният триъгълник на Стоян Алексиев се влошава! Ще успее ли да го разведе Ивана?

Според вестниците любовният триъгълник между Стоян Алексиев, съпругата му Надежда и младата му любовница, с която бе хванат в скандални сцени в центъра на София, се заплита. Вестник „Ретро“ твърди, че 22-годишната Ивана споделила пред […]

Коментирай първи

Остави отговор