Влез в устата на хората! Новата вълна звезди на България се задава в „СЦЕНА БГ“! Ти ли си това?

Влез в устата на хората, а не в краката! Новите звезди на България стартират с новия сайт на България!

Много бъдещи звезди на България влизат в краката на определени хора, за да станат известни. Не прави и ти това! Има и друг начин да те забележат, да пишат за теб, България да те научи и да се реализираш.

Бъди новата звезда на България с новия сайт, за който всички говорят – СЦЕНА БГ!

Свържи се с нас, пиши ни и ние ще те включим към нашата листа с нови звезди, които ще следим изкъсо. Независимо от кой град си, независимо с какво се занимаваш. Ако имаш заложби да си звезда в интернет, или в риалити формати, или в друго… свържи се с нас.

Ние сме информационни хищници. Искаме да сме първи в новините и новите звезди – покажи ни какво можеш и какво имаш. И ние сме готови да пишем за теб. Докато ти не станеш новата звезда на България! Ние ще печелим преднината да откриваме бъдещите интернет звезди, ти  печелиш популярност, която да ти помогне да се развиеш!

Готов(а) ли си за първото си горещо интервю?! 

Имаш ли горещи снимки, които искаш да съберат лайкове и гледания?

Покажи на България себе си! Скрий им шапката със СЦЕНА БГ – новият хайлайф терминатор на България.

Не пропускай шанса си да бъдеш част от новата вълна звезди на България! Не е нужно да си известна, не е нужно да си човек на някой. Нужно е да си интересен или интересна и да си готов да си в …. устата на другите.

Пиши ни сега от тук СЕГА!  Зареждаме списъка с бъдещи звезди на България

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Скандални кадри показаха как се забавляват бъдещи пилоти на самолети

Бъдещи пилоти на самолети танцуват по долни гащи, а на главите си имат фуражки, видя „СЦЕНА БГ“. Учениците са от Уляновския институт по гражданска авиация в Русия, а скандално видео с кадри от купона им взриви […]

Коментирай първи

Остави отговор