Извънредно: Сбиха се във „ВИП Брадър“!

Луна е първата номинирана тази вечер. Големият брат я посочи автоматично след нейна агресивна проява. Насилието е абсолютно забранено в Къщата в Нови хан, но рейтингът е преди всичко и я оставиха да продължи да подлудява съквартирантите с безкрайните си капризи и ненадминато его. 

Брадъра разпредели съквартирантите на индианци и каубои. Луна бе първата която пожела да провали мисията и то умишлено. На нея не й се понрави липсата на лукс и започна да нервничи още при разпределението. Тя не спря да се заяжда с певицата Дебора, която не й остана длъжна на нито една дума. Луна дори си позволи да стане и да посегне на поне 20-години по-младата Дебора, която просто се отдръпна, за да не изяде шамарите.

След тази свада блондинката подкара и Динко, който съвсем кавалерски се опита да й обясни, че с капризите си проваля мисията. Луна нахлу два пъти в Къщата, където й е забранено да влиза и дори разпореди да й се направи закуска. Динко се опита да я спре втория път, но тя не спря да го обижда и да крещи по него, че е „тъпанар“.

И с това не свършва всичко. По време на поредния скандал на двора Луна си позволи поредна волност. Людмила Захажаева и Луна се спречкаха след поредната глупост, която Луна изръси и дори си позволи да нарече Захажаева „дърта парантия“, след което я изрита няколко пъти.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор