Горещо: Близначката Алекс си призна за вулгарните голи снимки, започна да се обяснява (18+)

Никой няма право да влиза в личното ти пространство. Това е ужасно грозно. Нямам от какво да се срамувам и да съжалявам. Такива медии печелят на нашия гръб. Не се чувствам като жертва, няма да спра да се боря. Пак казвам, не се срамувам от това, което съм правила. Това заяви в ефира на „На кафе“ близначката Алекс, коментирайки скандалните вулгарни нейни снимки, които бяха публикувани от седмичник.

loading...

„Не мога да си обясня как е възможно това да се случва почти всеки ден в нашия свят. Сърдита съм на медията, защото те са решили да я публикуват публично. Кой го е направил и как, все тая, факт е, че е направено. Тези снимки са стари така или иначе“, каза тя Ние с Влади сме стигнали дотук благодарение на музиката. Родителите ми реагираха нормално, подкрепят ме. За поредна четвърта година се пишат за нас лъжи. Ще кажа, че нещата, които са написани в материала, не са верни“, каза тя.

Близначките Алекс и Влади участваха в популярното музикално риалити „Х фактор“. Преди 2 месеца пък станаха част от  „ВИП Брадър“. Скандалът около тях са рядкост, но явно този удар е право в десетката.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор