Българка изпрати по Фейсбук голи кадри на Иван Петров и …

Българка се оказа в абсурдна ситуация, след като изпрати порно клип на виртуалния си ухажор, с който се запознала преди 2-3 дни във фейсбук. Потребителят започва да рекетира жената с кадрите, като заплашва компроматът да бъде изпратен на децата ѝ, пише Трафик нюз бг.

loading...

36-годишната жена от пловдивското село Цалапица се запознала с виртуален потребител в социалните мрежи, представящ се за Иван Петров. Според профила Иван живее в Швейцария. От дума на дума, мнимият потребител поискал от дамата да заснеме нецензурен клип, в който да покаже всяка интимна част от тялото си.

Очевидно поканата за разкрепостена видео забава е била приета охотно и жената заснема чисто голото си тяло, а след това изпраща кадрите на новия си обожател.

Играта обаче загрубява и Иван отправя „любезна“ покана към дамата да му плати 500 лева откуп за кадрите. Заплашил я, че ако парите не бъдат дадени, той ще изпрати пикантните и меко казано злепоставящи кадри на децата й.

Така парите висят между доброто име на майката и възможността близките й да станат съпричастни с непристойния запис.

Кой е човекът стоящ зад профила на Иван Петров тепърва следва да се уточни, тъй като 36-годишната жертва на изнудване се е обърнала към полицията в Пловдив.

Междувременно припомняме, че нищо изпращано в социалните мрежи не може да бъде класифицирано като конфиденциално и съветваме потребителите да не постъпват наивно разгласявайки лични и интимни данни и фотографии. Въздържайте се от действия, даващи повод да станете жертва на подобен рекет и не навлизайте в хипотезата „Ела, вълчо, изяж ме“.

loading...
Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ТЕХНИЧЕСКА СЦЕНА

Пускат лодки и корабчета като градски транспорт в София

Столична община пуска корабчета като градски транспорт в София, научи сайта ни. Според информацията ни, това ще стане през 2020година. loading… Това ще бъде част от програмата за разкрасяване на столицата на България и още […]

Коментирай първи

Остави отговор