Евгени Минчев обяви война на „ВИП Брадър“! Заплаши с …

Скандалите не са само в Къщата на „ВИП Брадър“, но и в студиото на продукцията. Евгени Минчев обяви война на шоуто и обяви, че снощното му участие в живото предаване е било последно. 

Минчев напусна студиото по време на едно от прекъсванията за реклами, а предположението, че е отишъл да се облекчи се оказаха погрешни – лордът въобще не се върна на диванчето.

От днес няма да бъда повече част от коментарния екип на „ВИП брадър“, заради вмешателствата и манипулациите на редакторския екип, както и отвратителното поведение на водещия. Решението е лично мое и не подлежи на никакви преговори и коментари„, обяви Минчев, цитиран от „Слава“.

След няколко дни ще изляза с откровено становище, в което след консултации с юристи ще изложа мотивите си и ще разкажа за унизителното пребиваване в това студио. Следете медиите, които не са подвластни на шайката зависими редактори и продуценти. Вампирите не са само на Хелоуин„, добави той.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор