Дъщерята на Маджо заряза гаджето

Дъщерята на Младен Михалев — Маджо, заряза дългогодишното си гадже. От известно време красивата Йоана е свободна, след като скъса с племенника на бившия главен архитект на София — Иво Диков, съобщи „Хот Арена“, видя СЦЕНА БГ.

Иван, както е истинското име на младежа и наследницата на бизнесмена, бяха заедно повече от година. Двамата остават много добри приятели и след раздялата, а техни близки се надяват все пак отново да се съберат.

Повод за разрива били непрекъснатите набези на непознати момичета, които сваляли постоянно Диков — младши.

В началото Йоана дори не помисляше, че разни плеймейтки и златотърсачки могат да й бъдат конкуренция. Но в един момент цялата истерия около гаджето й започна да й идва в повече”, заяви нейна приятелка.

Йоана и Иво живееха заедно повече от година, като за това време са се разделяли едва за два-три дни. В момента всеки от тях живее в собственото си жилище.

Двойката няма годеж, нито пък мисли за сватба, въпреки слуховете в пресата. Все пак, приятелките на Йоана не изключват вероятността, двамата да се съберат отново.

Любовта им е силна, те са изключително интелигентни хора и може би са надмогнали временните неразбирателства”, категорични са приятелите на Иво. Двойката за първи път демонстрира близостта си миналата година на мач на „Славия”, появявайки се заедно на стадион „Васил Левски”.

Що се отнася до Иво Диков, то той е племенник на доскорошния главен архитект на София — Петър Диков. Баща му Калин също е архитект по образование, а преди да се дипломира, е завършил с отличие Италианския лицей.

През последните години успешно развива строителен бизнес и има три фирми ангажирани със строителство и управление на имоти. Майката на Иво Таня е популярна дизайнерка, както и сестра му Ирен.

Дъщерята на Маджо от своя страна е изключително успешен финансист и в момента се изявява като експерт в Асет Банк. Преди това тя завърши колеж в Цюрих, а в последствие продължи обучението си по финанси и в Лондон.

Там имаше дългогодишна връзка с гръцкия си състудент Янис, с когото дори делиха квартира в престижния комплекс „Кенсингтън”.

Йоана е в отлични отношения не само с бившето си гадже, но и с доведената си сестра Мелина Христова. Момичето е дъщеря на Милкана Паунова — жената до Маджо в момента.

Мелина също е израснала в Швейцария и като приятелката си учи финанси. За нея се знае, че е внучка на Добри Джуров — младши, син на генерал Добри Джуров, който командваше армията на Тодор Живков.

В приятелския кръг на двете момичета са още две деца на известни български личности — Георги Гергов — младши, син на пловдивския бизнесмен Георги Гергов и Адриана Тюркмен — дъщерята на Фатик.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

ШОУ СЦЕНА

Любовният триъгълник на Стоян Алексиев се влошава! Ще успее ли да го разведе Ивана?

Според вестниците любовният триъгълник между Стоян Алексиев, съпругата му Надежда и младата му любовница, с която бе хванат в скандални сцени в центъра на София, се заплита. Вестник „Ретро“ твърди, че 22-годишната Ивана споделила пред […]

Коментирай първи

Остави отговор