Деси Слава и Благой Найденов нямат пари за сватба

Деси Слава няма пари за сватба с бащата на бебето, което очаква – боксьора Благой Найденов.Певицата слезе от сцената още в края на август и ще се върне на работа чак след година, а любимият й поне засега е с меко казано скромни доходи. Двамата карат почти на мускули и пестят за детето, което е на път, научи СЦЕНА БГ.

За да поддържа шума около името си, изпълнителката наскоро пусна нова песен – дует с колегата й Джордан. Това обаче няма да напълни портфейла й, даже напротив. Бъдещата майка се е бръкнала дълбоко за авторски права, запис и клип на парчето „Ангелите плачат”. В същото време няма да спечели и стотинка от него, тъй голата фенска любов не й носи пари. Парите биха дошли, ако имаше участия. Деси обаче предпочита да поживее скромно вместо да рискува здравето на бебето, като пътува из страната и се кълчи в нощните клубове.

Мъжът й Благой също не печели кой знае колко не само в момента, а и по принцип. Родителите му не са богати, а на своята крехка възраст от 21 години той все още няма успехите, които са нужни на момче като него, за да издържа дете и жена, свикнала да живее на широко. Затова в момента са ограничили всички излишни разходи, като се започне от сватбата, на която певицата не веднъж е казвала, че не държи. Звездата се въздържала и от купуване на ненужни тоалети, ходела с 5-6 рокли, от които само една била „за официално”. Не искала да хвърля пари и за скъпа количка, бебешко легло и маркови дрешки на детето, които и без това след месец ще му бъдат малки.

За разлика от повечето си колежки, които раждат в разкош, Деси смята да мине скромно. Тя е избрала частна клиника, но няма да ползва никакви екстри. Няма да наема ВИП-апартамент, нито ще иска специално обслужване, не смята дари да ражда с операция, а предпочита да е естествено, макар че е на 38 години и често в тази възраст жените предпочитат операцията. В полза на това решение, освен по-ниската цена, натежало и убеждението на Деси, че децата сами трябва да изберат когато да се родят. Както е известно, тя е много суеверна, вярва в хороскопи и карми и не иска да се меси в тях, като избира ден и час на раждане на бебето, пише „Уикенд“.

Според приятели на двойката, Деси и Благо все пак обмисляли един ден да станат официално семейство. Това обаче щяло да стане чак когато бебето се роди и съберат достатъчно пари, за да вдигнат голяма пищна сватба. Двамата бяха гости на разточителната сватба на Фики Стораро. Именно тогава решили, че е по-добре да изчакат с брака си, отколкото да се излагат пред колегите с бедняшка сватба.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Чудо! Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца

Фирма за бързи кредити и частен съдебен изпълнител опростиха дълга от над 3200 лв. на бременна в осмия месец жена, която има още 3 малки деца.    31-годишната Ивелина Митева отглежда сама трите си деца – […]

Коментирай първи

Остави отговор