Гъмов осъмна с новата Рени от „Оркестър без име“

Снощи в зала „Арена Армеец“ се състоя премиерата на мюзикъла „Оркестър без име“, като основните герои бяха изиграни от някои от най-обичаните ни комедийни актьори. А специално участие взеха Георги Мамалев и Катето Евро, които влязоха в други образи. Забележително беше присъствието на Мария Илиева като талантливата певица Ваня.

След двучасовия спектакъл, преминал с невероятен успех, по време на който музикантите от култовия „Оркестър без име“ забавляваха всички присъстващи в залата, актьорите се преместиха на афтър парти в „The One Exclusive“.

На Неделяна Христова, изиграла емблематичната Рени, Станимир Гъмов, който влезе в образа на Филип, и Диляна Попова, която беше жената от пощата, с която Филип имаше закачка, определено им допадна гръцката музика по време на станалите вече традиционни за сряда вечер гръцки партита в клуба.

Неделяна и Гъмов не издържаха и дори хванаха микрофона. Те показаха завиден набор от песни в репертоара си. Този път гост изпълнител беше Андреас. А следващата седмица ще бъде гръцкият секссимвол и дуетен партньор на Мария и Анелия – Кириакос Георгиу.

Коментари

ГОРЕЩО В СЦЕНА БГ:

СЦЕНА НА ЖИВОТА

Скандални кадри показаха как се забавляват бъдещи пилоти на самолети

Бъдещи пилоти на самолети танцуват по долни гащи, а на главите си имат фуражки, видя „СЦЕНА БГ“. Учениците са от Уляновския институт по гражданска авиация в Русия, а скандално видео с кадри от купона им взриви […]

Коментирай първи

Остави отговор